Hesabım
    Ay Lav Yu Tuu'da Köy Sahte Oyuncular Gerçek!

    Ay Lav Yu Tuu bu Cuma sinemalarda..

    İlk film ile beğeni kazanan Sermiyan Midyat serinin devam filmi Ay Lav Yu Tuu için gün sayıyor. Filmde Midyat ile birlikte yer alan ünlü oyuncu kadrosunun yanında, filmin geçtiği Tınne Köyü hayali olsa bile gerçek halk da rol adı. Kamera önündeki görevlerini büyük bir disiplinle yerine getiren Mardin yöre halkı, kamera arkasındaysa film ekibine büyük bir misafirperverlik gösterdi. Kendi yörelerinde oynadıkları sinema filminden bir hayli memnun olan köy halkı, set esnasında verilen ufak rolleri bile oynarken, disipilini bir an olsun elden bırakmadı.

    Sermiyan Midyat ve film ekibi 20 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek İstanbul galasının ardından, çekimlerin büyük bir bölümünün gerçekleştiği Mardin’e de gidecek! Midyat, 23 Eylül Cumartesi günü, 21:00’da Mardin AVM Cinemaximum Sinemaları’nda Mardinli sinemaseverler ile buluşacak!

    Senaristliğini ve yönetmenliğini, Sermiyan Midyat’ın yaptığı filmin zengin oyuncu kadrosunda Sermiyan Midyat, Nikki Leigh, Ayça Damgacı, Gizem Karaca, Bora Akkaş, Kevork Malikyan, Josh Folan, Natalie Burn, Barry Corbin Ayşenil Şamlıoğlu ve Steve Guttenberg var.

     Ay Lav Yu Tuu 22 Eylül’de vizyonda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top