Hesabım
    "Wonderstruck"tan Yeni Fragman ve Poster!

    "Wonderstruck" filminden yeni görüntüler...

    70. Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye için yarışmış olan Wonderstruck filminden yeni fragman ve poster yayınlandı.

    Oyuncu kadrosunda Pete ve Ejderhası filminden Oakes FegleyBüyük Lebowski ve Zor Tercih filmlerinden Julianne MooreCertain Women filminden Michelle WilliamsCamp X-Ray filminden Cory Michael SmithMillicent Simmonds ve Tom Noonan gibi isimleri bulunduran yapımın yönetmen koltuğunda ise Carol ve Beni Orada Arama filmlerinin Oscar adayı yönetmeni Todd Haynes oturuyor. 

    Midwest'teki genç bir çocuğun öyküsü ile elli yıl önce New York'taki genç bir kızın masalını eş zamanlı olarak anlatan film, Brian Selznick'in gençlik romanından, yazarın kendisi tarafından senaryolaştırıldı.

    Ben ve Rose farklı çağlarda yaşayan iki küçük çocuktur. İkilinin ortak yanı, ikisinin de farklı bir hayatı düşlemesidir. Ben hiç tanıyamadığı babasını özlerken, Rose ise hayatını bir karalama defterinden takip ettiği gizemli bir aktrisin hayalini kurmaktadır. Günün birinde Ben kendi evinde gizemli bir ipucunu keşfedince ve Rose da gazetede ilgi çekici bir manşete denk gelince, iki çocuk da hayatlarında eksik olan şeyin peşine düşecektir...

    Filmin ülkemizde henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top