Hesabım
    Bol Kahkahalı "Yol Arkadaşım" Geliyor!

    "Yol Arkadaşım" 27 Ekim'de sinemalarda...

    Yönetmen koltuğuna 2016 yapımı komedi filmi Küçük Esnaf'ın yönetmeni Bedran Güzel'i oturtan yeni yerli komedi filmi Yol Arkadaşım 27 Ekim'de vizyona girecek.

    Eğlenceli yol macerasının başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak paylaşırken, filmin kadrosunda Aslı BekiroğluEda Ece ve Emre Kınay da yer alıyor. Büyükak başrolün yanı sıra filmin senaryosunu da üstlenirken, filmin yapımcılığını ise Necati Akpınar yapıyor.

    19 Eylül Salı günü sette basın mensuplarını ağırlayan ekip filme dair bilgiler verdi. 

    Büyükak: “Yol filminin bu kadar zor olduğunu yazarken tahmin edememiştim. İnanılmaz bir sıcakta, arabanın içinde bayağı zormuş ama çıkan malzemeleri izliyoruz, değiyor. Hep böyle film yazmak ve yapmak istiyordum. Bugüne kısmetmiş. Çok güzel oyuncularımız var, ustalarımız var. Hep beraber inşallah güzel film yaptık. Filmimize inanıyoruz, çok eğlenceli bir film yaptık, çok komik oldu. Ben inanıyorum, seyircimizle beraber çok güleceğimize inanıyorum” dedi.

    Ardından filmde bir ilaç mümessilini canlandıran Koç: “Aslında hepimizin hayalleri var, hayaller hayallediğiniz gibi gitmediğinde gerçeklerle karşılaşıyorsunuz, bu film de biraz gerçeklerle karşılaşan bir adamın hikayesini anlatıyor” dedi. 

    Basın mensupları Kınay’a, filmde oynamak için kendisini nasıl ikna ettikleri sorunca; “Gerek kalmadı ki ben tavdım zaten. Bence bu senenin en güzel komedi filmi olacak, Gerçekten yılın en komik filmi geliyor. Çok eğleneceğimiz bir komedi, Bekliyoruz herkesi salonlara" diye konuştu.

    Ece ise filmde rol almaktan duyduğu mutluluğu şu cümlelerle anlattı: “Çok güzel bir senaryo yazmış İbo (İbrahim Büyükak). Ben de çok eğlenceli ve güzel buldum. Teşekkür ediyorum beni tercih ettiğiniz için. Karakter biraz çılgın, hiç bu kadar sivri bir kızı oynamamıştım”.

    Onur satış yapmaya, sunumunu bitirmeye, kız arkadaşının telefonlarını yanıtlamaya ve bayram yemeğine yetişmeye çalışırken, arabasına Şeref biniyor ve şahane bir "yol arkadaşlığı” başlamış oluyor... 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top