Hesabım
    Tom Hanks İsveç Yapımı Komedi Filmi A Man Called Ove'da Başrolde Yer Alacak!

    Ünlü oyuncunun yeni projesi açıklandı!

    Başarılı oyuncu Tom Hanks (The Da Vinci Code, Forrest Gump) Variety’nin haberine göre popüler İsveç komedisi “A Man Called Ove” adlı yapımın yeni uyarlamasında başrolde yer alacak!

    Orjinal yapım Hannes Holm tarafından yönetilmiş ve iki dalda Akademi Ödülü’ne adaylık kazanmıştı. 2016 yılında Amerika’da yabancı film kategorisinde en yüksek gişe hasılatı yapan filmin yeni uyarlamasının da yapımcılığını Tom Hanks ortağı Gary Goetxman ile birlikte üstleniyor.

    Film 2012 yılında yayınlanan Fredrik Backman’ın romanı "A Man Called Ove"’dan aynı isimle uyarlanmıştı. New York Times Çoksatanlar listesinde 77 hafta boyunca yer alan roman tüm dünyada oldukça beğenildi. Amazon roman hakkında; “Ove ile tanışın. Aksi bir adam olan Ove, sanki yatak odasının penceresinde hırsızlık yaparken yakalamışçasına insanlardan hoşlanmıyor. Sadık prensipleri var, her gün uyduğu bir rutini ile patlamaya hazır bir bomba olarak dolaşıyor. İnsanlar ona “cehennemden gelen tatsız bir misafir” diyor. Ancak sırf yüzünde koca bir gülümseme ile dolaşmıyor diye bu onu tatsız bir insan mı yapıyor? Madalyonun diğer yüzünde bir hikaye ve biraz üzüntü var” şeklinde yazdı.

    SF Studios’un beyaz perdeye uyarladığı A Man Called Ove’da Tom Hanks ile bu aksi adamın hikayesine yakından bakacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top