Hesabım
    "Kurtlar Vadisi Vatan"ın Çalıkuşları!

    "Kurtlar Vadisi Vatan" 29 Eylül’de sinemalarda!

    Kurtlar Vadisi Vatan'ın cesur kadınları Reşat Nuri Güntekin’in “Çalışukuşu’nu anımsatacak. Türkiye’nin Doğusu”nda bir sınır köyünde görevli Hemşire Seher ile Öğretmen Canan, hem içeriden hem dışarıdan başlayan işgale karşı gösterdikleri cesaretle dikkat çekiyor.

    Bir yandan hainlerle mücadele ederken, bir yandan öğrencilerini ve yaralıları kurtarmaya çalışan Seher Hemşire ve Canan Öğretmen, Türkiye'nin cesur kadınlarını temsil edecekler. Canan Öğretmen'i Zümre Öztürk canlandırırken, Seher Hemşire'ye ise Esra İşgüzar hayat veriyor.

    lk olarak dizi versiyonunda seyircilerin karşısına çıkan ve kısa sürede fenomen olan Kurtlar Vadisi, 2006'da Kurtlar Vadisi: Irak ile beyazperdeye transfer olmuştu. Filmin kazandığı başarının ardından elbette ki devam halkaları gelmeye başladı. 2009'da Kurtlar Vadisi: Gladio ile seyircilerin karşısına çıkan seri, 2011'de Kurtlar Vadisi: Filistin ile devam etti. Serinin 4. devam halkası Kurtlar Vadisi Vatan için ise bekleyiş sürüyor. 

    Oyuncu kadrosunda Sinem UsluCahit KayaoğluErhan Ufak ve Nezih Işıtan gibi isimleri bulunduran yapımda 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve olayların perde arkası konu ediliyor. 

    Uluslararası bir fenomen haline gelen Polat Alemdar karakteri ile yeniden sevenleri buluşmaya hazırlanan Necati Şaşmaz’ın yeniden sevenleriyle buluşacağı yapımın yönetmen koltuğunda "Kurtlar Vadisi: Irak"ın yönetmeni Serdar Akar oturuyor. Filmin senaryosunda ise Şaşmaz ile birlikte Cahit Kayaoğlu & Murat Koca & Alper Erze imzası var.

    Kurtlar Vadisi Vatan 29 Eylül 2017’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top