Hesabım
    "Star Wars: Son Jedi" Tamamlandı!

    Rian Johnson filmin tamamlandığını duyurdu!

    Son fragmanı 9 Ekim’de çıkması beklenen yapımdan yönetmen Rian Johnson Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaşarak Star Wars: Son Jedi’ın tamamlandığını duyurdu. Looper ve Brick filmlerinden aşina olduğumuz yönetmen aynı zamanda filmin senaryosunu da yazdı. Star Wars efsanesi macerasına kaldığı yerden devam ediyor!

    Aaaand that’s a wrap on the hardest working post production team in the galaxy. Going to miss sitting in dark rooms with these goobers.

    A post shared by Rian Johnson (@riancjohnson) on

     Ancak bu demek değil ki ekibin işin filmin galasına bir aya kala bitti. Lucasfilm’in onlarca farklı şehirde gerçekleşecek reklam çalışmaları için bütün ekip uzun bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini Daisy RidleyJohn Boyega ve Adam Driver'ın üstlendiği filmde orijinal üçlemenin Luke Skywalker ve Prenses Leia'sı Mark Hamill ile Carrie Fisher da yer alıyor. Akademi ödüllü Benicio Del Toro, Akademi ödülü adayı Laura Dern ve Kelly Marie Tran serinin yeni yüzleri olurken, Lupita Nyong’o Maz Kanata, Oscar Isaac Poe Dameron, Domhnall Gleeson General Hux, Anthony Daniels C-3PO, Gwendoline Christie Captain Phasma ve Andy Serkis Snoke olarak seriye geri dönecek.

    Star Wars: Son Jedi ile uzayın derinliklerinde gerçekleşen galaktik mücadeleye kaldığı yerden devam ediyor. Yeni Galaktik Cumhuriyet'i tahttan indirip galaksinin kontrolünü ele geçirmeyi hedefleyen "İlk Düzen" serinin bir önceki filmi Star Wars: Güç Uyanıyor'da bozguna uğramıştı. Starkiller Üssü General Hux'un umduğu gibi sonuç vermemiş ve Direniş'le birlikte Rey'in de Kylo Ren'i alt etmesi sayesinde, Cumhuriyet'in yıkılması planı gerçekleşmemişti. Üstelik bunların üstüne filmin sonunda gördüğümüz üzere uzun zamandır kayıp olan ve artık bir mit kabul edilen jedi ustası Luke Skywalker da Rey tarafından bulunmuştu. Elimizdeki bu bilgilere bakarak "İlk Düzen"in bir hayli zor bir durumda olduğunu düşünebiliriz.

    Merakla beklenen devam halkası ülkemizde 15 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top