Hesabım
    Darren Aronofsky'nin Çok Tartışılan Yapımı "anne!"den Yeni Bir Poster Geldi!

    Merakla beklenen yapım 29 Eylül'de sinema salonlarımıza uğrayacak!

    Ülkemizdeki vizyon tarihine kısa bir zaman kalan, sinema dünyasında birçok farklı görüş ile karşılanan ve tartışmalara yol açan Darren Aronofsky'nin son filmi "anne!"den yeni bir poster geldi!

    Bir Rüya İçin AğıtSiyah Kuğu ve Jackie gibi başarılı filmlerin yönetmeni Darren Aronofsky "anne!" filminin aynı zamanda senaristliğini de üstlendi. Filmin başrollerini Açlık Oyunları'nın Katniss Everdeen'i, X-Men'in yeni nesil Mystique'i, Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence ve Skyfall ile ikonik Bond kötüsü olarak gönüllere yerleşen Oscar ödüllü Javier Bardem üstlenirken, "anne!"nin oyuncu kadrosunda ayrıca Ed HarrisMichelle PfeifferDomhnall GleesonBrian Gleeson ve Kristen Wiig gibi isimler yer alıyor.

    Filmin konusu kısaca; herkesin yan komşusu olabilecek olan sıradan çiftin hayatı evlerine gelen istenmeyen misafirden sonra altüst olur. Çiftin ilişkisini sınayacak olan bu misafir evin tüm huzurunu bozacaktır. Misafirin eşinin de aralarına katılmasıyla birlikte işler beklenmeyen bir yön alacak ve gizlenen amaçların ne olduğu sorgulanmaya başlanacaktır...

    Müziklerini Jóhann Jóhannsson'ın bestelediği "anne!" 29 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top