Hesabım
    "Kervan 1915" Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda Tanıtıldı!

    "Kervan 1915" vizyon için geri sayıyor!

    İsmail Güneş’in senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği Kervan 1915, Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda basın mensupları ve sektörün ileri gelenlerine tanıtıldı.

    Murat HanAyşe Akınİbrahim Kendirciİpek TuzcuoğluFatih AyhanAli Kemal Yılmaz ve Meriç Başaran gibi önemli isimleri kadrosuna yerleştiren ve I. Dünya Savaşı sırasında yaşanan Ermeni tehcirini insan öyküleri eşliğinde beyazperdeye taşıyan film hakkında konuşan Güneş, 20 yılı aşkın bir süredir düşündüğü bir iş olduğunu belirterek, Ocak 2015’te hazırlıklarına başladıklarını ve 3 ay dekor, kostüm ve aksesuar gibi hazırlıklarının olduğundan bahsetti. 90 günlük çekim sonrası, 9 ay post prodüksiyon sürecinin sürdüğünü anlatan Güneş, 2016’da vizyona girecekken darbe nedeniyle vizyon tarihini ertelediklerini ve şimdi 6 Ekim’de vizyona girme kararı aldığını dile getirdi.

    Filmin başrol oyuncusu Han ise, bu işi kabul etmesinin en önemli sebebinin filmin tamamen insan hikayesi olmasından kaynaklı olduğunu söyleyerek,  oynadığı Katırcı Salim’in mücadeleler vererek, insanları kayıp vermeden ulaştırmak için elinden geleni yapması, projenin bir aşk ve insan hikayesi olmasının kendisini etkilediğini söyledi.

    Tarihi dram filmi 6 Ekim 2016 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top