Hesabım
    "Korku Kayıtları" Tüylerinizi Diken Diken Edecek!

    Biletinizi hemen alın!

    Korku Kayıtları korku severlerin karşısına çıkmak için hazır! Hikayesini yaşanmış gerçek bir olaydan alan "Korku Kayıtları"nı kaçırmayın!

    Bir rahip, şeytan çıkarma eylemini üzerinde gerçekleştirdiği bir rahibeyi öldürdüğü gerekçesiyle hapis cezasına mahkum edilir. Bu konu üzerine araştırma yapan bir gazeteci, bu kişinin aslında zihinsel olarak hasta birisini öldürüp öldürmediğini veya bu iddiaların yanlış olup olmadığını ve onun sadece şeytani bir varlıkla yaptığı savaşı kaybedip kaybetmediğini ortaya çıkarmaya çalışır...

    Korku Seansı ve Annabelle'in yapımcı ve yazarlarının elinden çıkan "Korku Kayıtları" filmi başrollerine Sophie CooksonCorneliu UliciJavier Botet gibi isimleri yerleştiriyor. Yönetmen koltuğunu Xavier Gens'in üstlendiği filmin senaryosunda ise Chad Hayes ve Carey Hayes imzası var.

    Korku Kayıtları'nın dayandığı gerçek olay, 2005 yılı Ocak ayında Romanya'da meydana gelmiş olan Tanacu Şeytan Çıkarma Ayini. Romanya'da bir Ortodoks Kilisesi manastırında zihinsel hastalığı olan Irina Cornici'nin, diğer dört rahibenin yardımıyla rahip Daniel Petre Corogeanu tarafından şeytan çıkarma ayini sırasında öldürülmesi Rumen medyasında yaygın bir şekilde yer bulmuştu. Uzun süren bir davanın ardından bir şizofreni hastasını öldürdüğü için dört rahibe ve rahip cinayetten ötürü suçlu bulunmuşlardı.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top