Hesabım
    "anne!"nin Son Posteri Sosyal Medyada Tepki Çekti!

    "anne!" bu Cuma sinemalarda!

    Venedik Film Festivali'nden karışık eleştiriler alan anne! bu kez de yayınlanan son posteri ile gündeme geldi. Başrollerine Açlık Oyunları'nın Katniss Everdeen'i, X-Men'in yeni nesil Mystique'i, Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence ve Skyfall ile ikonik Bond kötüsü olarak gönüllere yerleşen Oscar ödüllü Javier Bardem'i yerleştiren filmden gelen son poster Lawrence'ın yüzünün yarısını normal, yarısını ise şiddete maruz kalmış bir biçimde sergiliyor. 

    Yılın en öne çıkan gerilim yapımlarından biri olan filmin yönetmen koltuğunu ve senaristliğini üstlenen, Bir Rüya İçin AğıtSiyah Kuğu ve Jackie gibi başarılı filmlerin yönetmeni Darren Aronofsky'nin sosyal medyadan paylaştığı postere sinemaseverlerden tepkiler gecikmedi. Kimi sosyal medya kullanıcıları ünlü yönetmeni filminin reklamını yapmak için kadına şiddet temasını kullanmakla suçlarken, kimileri de Lawrence'ın diğer filmlerinden de örneklerle ünlü yıldızın posterlerde şiddete maruz kalırken gösterilmesine tepki gösterdi.

    Sıradan çiftin hayatı evlerine gelen gizemli misafirden sonra düzenlerinin altüst olmasını ve ilişkilerinin sınanmasını konu alan gerilim yapımı bu Cuma sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top