Hesabım
    "Annihilation" Filminden İlk Kare Geldi!

    "Annihilation" 6 Nisan 2018'de sinemalarda!

    Jackie, Siyah Kuğu ve Leon filmlerinin Oscar ödüllü güzel oyuncusu Natalie Portman'ı başrolüne yerleştiren Annihilation filminden ilk görsel geldi.

    Ex Machina ile 2015 yılının en çok konuşulan yönetmenlerinden Alex Garland'ın yeni filmi olan "Annihilation", Jeff VanderMeer'in "Southern Reach" üçlemesinin ilk bölümüne dayanan fütüristik gotik bir korku uyarlaması olarak dikkat çekiyor.

    #NataliePortman dives into the mouth of an alligator in this exclusive first look at #Annihilation.😯In the sci-fi film, Portman plays a scientist named Lena, who is part of an expedition tasked with exploring an area which has been taken over by a mysterious force. Oscar Isaac, Tessa Thompson, Gina Rodriguez, Tuva Novotny and Jennifer Jason Leigh also costar in the film, out Feb. 23. Click the link in our bio for more details. 📷: Peter Mountain

    Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)'in paylaştığı bir gönderi ()

    İçlerinde biyolog, antropolog, psikolog ve araştırmacı bulunan 4 kadın, gerçekleşen anormal faaliyetlerden dolayı hükümet tarafından gizlice karantinaya alınan gizemli “Area X” bölgesine gönderilir. Grup, Southern Reach organizasyonu adıyla bu gizemli bölgeye gönderilen 12. keşif gezginleridir. Daha önce bölgeye giden 2. keşif grubu toplu intiharla, 3. keşif grubu insanların birbirine ateş edip öldürmesiyle sonuçlanır. 11. keşif grubu ise eski hallerine göre bir gölge gibi geri döner ve kısa süre sonra hepsi kanserden ölür. Kendilerini nelerin beklediğini bilmeyen bu 12. keşif grubu bir bilinmeze doğru ilerlemektedir...

    Filmin kadrosunda Portman'a ek olarak güçlü isimler yer alıyor. Jennifer Jason LeighGina RodriguezTessa Thompson ve Ex-Machina'nın ardından yeniden yönetmenle birleşecek olan Oscar Isaac'in yer aldığı kadroyla seyircilerin karşısına çıkacak olan film ülkemizde 6 Nisan 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top