Hesabım
    Michelle Williams Tom Hardy'nin Venom Filmine Katıldı!

    Filmin 5 Ekim 2018'de vizyona girmesi planlanıyor!

    Variety'nin haberine göre Akademi ödülü adayı Michelle Williams (Manchester by the SeaMy Week with Marilyn) Sony Pictures'ın yeni yapımı Venom'a katıldı. Spider Man spinn-off projesi Venom filminde Eddie Brock rolünde Tom Hardy yer alıyor...

    Örümcek Adam süper kahramanların katıldığı büyük bir savaştan dönerken siyah bir balçığı yanında getirir. Bunun ne olduğunu anlamaz. Bilinen Örümcek Adam kostümü siyah renk olur ve ortasında beyaz, büyük bir örümcek logosu belirir ve yetenekleri şiddetlenir. Eddie Brock, hayatını kazanmak ve geleceğini hazırlamak istemektedir ancak Sam Raimi'nin çektiği Örümcek Adam 3'te Peter, Eddie'nin elinden her şeyini almıştır.Örümcek Adam'ın onun hayatını mahvettiğini düşünmektedir. Bir çan kulesine, dua etmeye gider, dileği;Örümcek Adam'ı yok etmek için güçtür.

    Fantastik yapımın yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer yer alıyor. Daha önce İnanılmaz Örümcek-Adam 2 senaryosunda çalışmış olan Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner Venom senaryosunu da ele alıyor. Film 5 Ekim 2018'de ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top