Hesabım
    "The Killing of a Sacred Deer"dan Yeni Fragman!

    "The Killing of a Sacred Deer" 17 Kasım'da sinemalarda!

    Ekim ayında sinemaseverleri buluşturan Filmekimi kapsamında ülkemizdeki seyircilerin karşısına ilk kez çıkacak olan "The Killing of a Sacred Deer" filminden yeni fragman geldi.

    Dogtooth ve The Lobster filmleriyle büyük beğeni toplayan Oscar adayı Yunan yönetmen Yorgos Lanthimos'un yönetmen koltuğuna oturduğu "The Killing of a Sacred Deer"ın kadrosu da yıldız isimleriyle göz dolduruyor. Başrollerini "The Lobster"da yönetmenle birlikte çalışmış olan Colin Farrell ve ünlü oyuncu Nicole Kidman'ın üstlendiği filmin kadrosunda Barry Keoghan, Raffey Cassidy, Sunny Suljic, Bill Camp ve Alicia Silverstone da yer alıyor.

    Cannes’da En İyi Senaryo ödülüne layık görülen film, seyircilerini dengeden yoksun, işlevsiz bağlarla bir arada duran bir aileyle karşı karşıya bırakıyor. Tanınmış bir kardiyovasküler cerrah olan Dr. Steven Murphy, oftalmolog eşi Anna, iki örnek niteliğindeki çocukları; 12 yaşındaki Bob ve 14 yaşındaki Kim ile kusursuz bir hayat yaşamaktadır. Steven'ın kanatları altına aldığı yetim bir genç olan Martin ise bu dengeyi bozmak üzeredir. Martin kendini ailenin hayatına sokmak için rahatsız edici bir çaba sarf etmeye başladığında ailenin huzuru bozulmaya başlar. Martin'in gerçek amacı ortaya çıktığında ve Stephen uzun süredir unutulmuş bir suçla karşı karşıya kaldığında, Murphy ailesinin evdeki mutluluğunu parçalanmaya başlayacaktır...

    "The Killing of a Sacred Deer", 17 Kasım'da sinemalarımızda dönmeye başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top