Hesabım
    "Testere: Jigsaw Efsanesi" Filminden Etkileyici Poster!

    "Testere: Jigsaw Efsanesi" 27 Ekim'de sinemalarda!

    Günahkarların en büyük kabusu Testere geri dönüyor! İkonik kötü adamı John Kramer ve akıllara sığmayan işkence yöntemleriyle kendine geniş bir seyirci kitlesi oluşturan seri, 8. devam halkası Testere: Jigsaw Efsanesi ile tekrar sevenleriyle buluşuyor. Filmden etkileyici bir poster yayınlandı.

    Oyuncu kadrosunda Laura VandervoortHannah AndersonMandela Van PeeblesBrittany AllenCallum Keith RennieMatt PassmoreHannah Emily AndersonJosiah BlackShaquan LewisMichael Boisvert gibi isimlerin bulunduğu 8. devam halkasının yönetmen koltuğunda, seride ilk kez görev alacak olan Michael Spierig ve Peter Spierig ikilisi oturuyor. Senaryosunda Pete Goldfinger & Josh Stolberg ikilisinin imzasını taşıyan devam filmi bir kez daha Kramer efsanesini diriltiyor.

    Şehir birbiri ardına ortaya çıkmaya başlayan cesetlerle sarsılmaktadır. Şehrin farklı noktalarında bulunan bu cesetlerin hepsi birbirinden acımasız ve incelikli yöntemlerle öldürülmüştür. Araştırma derinleştikçe bütün kanıtlar tek bir kişiyi işaret etmeye başlar: John Kramer. Ancak bu imkansızdır, zira "Testere" olarak tanınan Kramer 15 yılı aşkın süre önce ölmüştür...

    "Testere: Jigsaw Efsanesi" 27 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top