Hesabım
    "Sofra Sırları"ndan Beklenen Teaser!

    "Sofra Sırları" yakında sinemalarda...

    Yerli sanat camiasının sevilen yüzü Demet Evgar'ı başrolüne yerleştiren Sofra Sırları'ndan beklenen teaser geldi. Senarist olarak başladığı sinema kariyerine yönetmenliği de ekleyerek uzun yıllardır sektöre emek veren isimlerden Ümit Ünal'ın son filmi "Sofra Sırları", mükemmel bir ev hanımı, mükemmel bir aşçı ve aynı zamanda bir seri katil olan Neslihan'ın hikayesini anlatıyor.

    Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yemeklerine bayılır. Gayet sıradan görünen bu aile hayatında, Neslihan'ın yakın çevresindekiler bir bir ölmeye başlayınca tüm gözler ona çevrilir. Evet Neslihan mükemmel bir aşçı, evine ve eşine düşkün kısacası mükemmel bir ev hanımı ama onun bir sıfatı daha var, o bir seri katil!

    Fatih AlAlican Yücesoy, Elit Andaç Çam ve Fırat Altunmeşe gibi isimleri kadrosunda barındıran yapımın senaryosunu da yönetmen Ünal üstleniyor. "Sofra Sırları" 27 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top