Hesabım
    "Blade Of The Immortal"dan Poster ve Fragman Geldi!

    Film, 8 Kasım'da sinema salonlarına konuk olacak!

    Takashi Miike'in yeni filminden yakın zamanda Red Band fragmanı görmüş olabilirsiniz. Miike’nin Blade of the Immortal'ından oldukça kanlı bir fragman geldi. Ayrıca filmden bir de poster yayınlandı!

    Takuya Kimura filmin başrolünde yer alarak Samurai Manji karakterine hayat veriyor. Manji acımasız bir samuray. Masum ya da suçlu demeden önüne gelen bütün herkesi kılıçtan geçiren samuray şimdi aranan bir suçlu olarak etrafta dolaşıyor. Yeterince kötü ruhu öldürene kadar ölümsüzlük ızdırabı ile lanetlenmiş olan samuray genç bir kızla tanışır (Hana Sugisaki) ve bu kız onu koruması yapmaya ikna eder. Bağlılık, koruma ve intikam ile genç kızın ailesini öldüren gruba karşı yemin eden samuray, böyle bir yanlışı yapan bu gruba doğruyu göstermek için yeni bir göreve başlar. Tetsuya Oishi tarafından Hiroako Samura'nın mangasından uyarlanan yapım, kılıç ve diğer silahlar ile insanlara zarar vermenin her türlü yolunu deniyor.

    Miike’nin kanlı filmi “BFI London Film Festival”inde 8 Ekim’de vizyona girecek. Film 8 Kasım’da ise sinema salonlarına konuk olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top