Hesabım
    "The Walking Dead" Steven Yeun, Haruki Murakami'nin "Norwegian Wood"unun Uyarlamasında Başrolde!

    "Senin hakkında konuşabilecek milyonlarca şeyim var. Bu dünyada yapmak istediğim tek şey seni görmek ve konuşmak. İkimizin en başından her şeye yeniden başlamasını istiyorum"

    Hollywood'un The Walking Dead serisi ile dikkatleri üzerine çeken aktörü bu sefer Haruki Murakami'nin "Norwegian Wood" kitabından uyarlanan "Burning" filminin başrolü ile sinemaseverlerin karşısına geçiyor. Steven Yeun, yönetmen koltuğunda "Poetry" filmi ile tanınan Lee Chang-dong’un yer aldığı Burning filminde yer alacağını geçtiğimiz günlerde onayladı.

    Film Ben, Jong-su ve Hae-mi arasında geçen gizemli ilişkiyi konu alacak. Steven Yeun'un Ben karakterini canlandıracağı filmde yönetmen Yeun'un rolü ile ilgili olarak "Steven'ın gizemli ve ışıltılı karakteri Ben rolü için biçilmiş kaftan" açıklamasında bulundu. Yoo Ah-in ise Jong-su rolünde yer alacak. Hae-mi karakterini ise genç oyuncu Jeon Jong-seo canlandıracak. Film önümüzdeki yıl beyaz perdeye konuk olacak. 

    Haruki Murakami’nin büyük eserlerinden birinin ilk sinema uyarlaması 2011 yılında yapılmıştı. İmkansızın Şarkısı adı ile çevrilen yapım, romanın adına ilham kaynağı olan Beatles şarkısının melankolisini taşıyarak Yeşil Papaya’nın Kokusu (Mùi du du xanh) ve Bisikletçi (Cyclo)’nin yönetmeni Tran Anh Hung tarafından beyaz perdeye aktarılmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top