Hesabım
    "Scrabble" Amsterdam Yolcusu!

    "Scrabble" Amsterdam Lift-Off Film Festival 2017’ye katılıyor.

    Festival yolculuğu şanlı geçen kısa film Scrabble, bu kez de Amsterdam Yolcusu! Bugüne kadar katıldığı festivallerde ayakta alkışlanan, Merve Gezen imzalı kısa film, Amsterdam Lift-Off Film Festival 2017’ye katılıyor.

    4-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival, sinemacıları film endüstrisinde desteklemeyi amaçlıyor. Filmin yönetmeni Gezen; "Kısa filmimiz “Scrabble” ile bu sene Avrupa’nın önemli film etkinliklerinden biri olan Amsterdam Lift-Off Film Festival 2017’nin bir parçası olmak çok güzel bir duygu. Bu prestijli festivalde filmimizle ilgili güzel geri dönüşler bekliyoruz" diye konuştu.

    Türkiye’deki kadın sorunlarını, 4 kadın karakter üzerinden eleştiren kısa film Scrabble sosyal ve ekonomik açıdan birbirinden farklı dört kadını, scrabble oyununun başına oturturken kaderlerini ve trajik sonlarını da masaya yatırıyor. Gezen’in yeni filminde başrolleri Janset PaçalDefne HalmanKadriye Kenter ve Özge Erdem gibi başarılı oyuncular paylaşırken, Asyak Akınhay ve Cemre Naz Derin gibi iki çocuk oyuncu da onlara eşlik ediyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top