Hesabım
    Box Office: Listenin Zirvesinde Bu Hafta da Yerli Bir Yapım Var!

    Box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 29 Eylül - 1 Ekim haftasonunda box office listesinde zirve değişiklik mevcut. Vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan Ay Lav Yu Tuu, bu hafta itibariyle hakimiyetini kaybetti. Bu hafta listede 3 film kendine yer bulmayı başardı.

    Listenin bu haftaki galibi televizyonlarda başlayan macerasını beyaz perdelere taşıyan Kurtlar Vadisi Vatan oldu. Dizi uyarlamasından beyaz perdeye geçişinin ardından 4. devam halkasına ulaşan serinin son filmi, ilk hafta sonunda 233.708 seyirciye ulaştı. Listenin 2. filmi Sermiyan Midyat'ın yönetmenliğini, senaryosunu ve başrolünü üstlendiği Ay Lav Yu Tuu oldu. Sevdiğimiz karakterleri bizlerle buluşturan ve yenilerini de bizlere tanıtan ğlenceli devam halkası 2. hafta kapanışını 104.508 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında ise vizyonun aksiyon kontenjanından gelen Kingsman: Altın Çember yer buldu. Taron Egerton'ın asi ajan Eggsy'sini bir kez daha seyircilerle buluşturan ve Colin FirthMark StrongHalle BerryChanning TatumJulianne Moore ve Jeff Bridges gibi birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bulunduran devam halkası 2. hafta kapanışını 51.138 seyirci ile yaptı. 

    Listede ilk 3 geride kalırken, takip eden yapım ise korku türünden oldu. Listenin 4. filmi korku edebiyatının ustası Stephen King'in romanından beyaz perdeye uyarlanan O filmi oldu. Palyaço fobinizi tetikleyecek olan film 3. hafta kapanışını 50.537 seyirci ile yaptı. Listenin tam ortasında bir animasyon yapım yer buldu. Lego Ninjago Filmi ilk haftasında 40.557 seyirciye ulaştı. Listenin bu haftaki 6. sırasında Çılgın Hırsız 3 yer aldı. Bizleri sevdiğimiz kocaman ailenin üyeleri Gru, kızları ve minyonlarıyla buluşturan sevilen animasyonunu 3. devam halkası ülkemizdeki 6. hafta kapanışını 29.853 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasındaki film ise başrollerine Açlık Oyunları'nın Katniss Everdeen'i, X-Men'in yeni nesil Mystique'i, Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence ve Skyfall ile ikonik Bond kötüsü olarak gönüllere yerleşen Oscar ödüllü Javier Bardem'i yerleştiren anne! oldu. Bir Rüya İçin AğıtSiyah Kuğu ve Jackie gibi başarılı filmlerin yönetmeni Darren Aronofsky'nin yönetmen koltuğunu üstlendiği gerilim yapımı açılışını 26.418 seyirci ile yaptı.

    Listenin son 3'ünü açan yapım bir gerilim oldu. Listede 8. sırayı Yedinci Hayat aldı. 7 kız kardeşin tek bir kişiymiş gibi yaşamaya çalıştığı, ancak içlerinden biri kaybolunca gerilimin dozajının tırmandığı film hafta sonunda 19.592 seyirci tarafından izlendi. Eğlenceli macera Kocaayak ve Oğlu 3. haftasında 12.177 seyirci tarafından izlenerek 9. sırayı alırken, son sırada ise vizyondaki 5. haftasını 11.335 seyirci ile kutlayan yerli korku yapımı Siccin 4 yer buldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top