Hesabım
    Kate Winslet "Avatar 2" Kadrosuna Katıldı!

    Kate Winslet ile James Cameron yeniden bir arada!

    Sinemanın kült filmleri arasında yer alan Titanik'in yönetmeni James Cameron ve başrol oyuncusu Kate Winslet yeniden bir arada! Oscar ödüllü güzel yıldız merakla beklenen Avatar 2 filminin kadrosuna dahil oldu. Açıklama yönetmenin kendisinden geldi.

    Serinin başarılı yönetmeni Cameron Deadline'a konuşarak; "Kate ve ben kariyerimin en önemli işlerinden biri olan Titanik'teki ortak çalışmamızın ardından, neredeyse 20 yıldır yeniden ortak bir iş yapmak istiyorduk. Onun canlandıracağı Ronal karakterini beyaz perdeye taşımak için çok heyecanlıyım" dedi.

    Henüz Ronal karakterinin kim olduğu ve serinin kaç filminde boy göstereceği belirsizliğini koruyor. İlk filmin başrolleri ilk filmde tanıştığımız Jake Sully rolündeki Sam Worthington, Neytiri rolündeki Zoe Saldana, Norm Spellman rolündeki Joel David Moore, filmin kötü adamı Albay Miles Quaritch rolündeki Stephen Lang, Onbaşı Lyle Wainfleet rolündeki Matt Gerald ve Dr. Grace Augustine rolündeki Sigourney Weaver seriye geri dönerken, devam halkasında karşımıza çıkacak olan yeni yüzler ise Cliff Curtis ve Game of Thrones yıldızı Oona Chaplin olacak. Cameron son olarak, Lang’in canlandırdığı Albay Miles Quaritch karakterinin serinin 4 halkasında da boy göstereceğini ve serinin ana 'kötü adamı' olarak kalacağını açıklamıştı.

    Serinin 2. ve 3. filmlerinin çekimleri 25 Eylül'den itibaren devam ediyor. Seride Sully ailesinin üyeleri ve Tonowari'nin (Curtis) yönetimindeki Metkayina Na’vi klanının üyesi olan küçük çocukların kimler tarafından canlandırılacağı da açıklanmıştı. Açıklanan isimerden CGI olmadan göreceğimiz tek karakter ise Jack Champion'ın canlandırdığı Javier “Spider” Socorro olacak.

    Senaryosunda yönetmenle birlikte Rick Jaffa & Amanda SilverJosh Friedman ve Shane Salerno gibi kalabalık bir senarist ekibinin imzası bulunan serinin 2. devam halkası ülkemizde 18 Aralık 2020'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top