Hesabım
    "Nublu" Yarın Vizyonda!

    "Nublu" belgeseli seyircilerle buluşuyor.

    New York'un eski usul müzik geleneğini yaşatan caz mekânlarından "Nublu"nun belgeseli seyircilerle buluşuyor. 16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin seçkisinde de yer almış olan belgeselde  East Village'deki daha eski caz kulüplerinin tarihçesinin yanı sıra, Nublu Orkestrası, Butch Morris, Henry Threadgill, Sun Ra Arkestra, Brazilian Girls, Jojo Mayer ve daha pek çok müzisyenin performanslarını izlemek de mümkün oluyor.

    Konserlerden ve sohbetlerden birer parmak bal çalan, Sercan Sezgin imzalı belgesel, tıpkı Nublu gibi, müzikler ve anlar arasında gidip geliyor. İlhan Erşahin’in kurduğu ve yönettiği, Loft Jazz döneminin geleneklerini yaşatan ve dünyaca ünlü müzisyenleri ağırlayan müzik kulübünün hikayesi sinemaseverleri büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

    Yaz boyunca New York Jazz Film Festival’i, Boiler Room iş birliği ile Londra’da Institute of Contemporary Arts’da gösterilen belgesel, Kanyon Levent, Nişantaşı City’s, CKM Budak, Ataköy Plus, Ankara Panora Avm, İzmir Konak Pier, Eskişehir Espark ve Antalya Migros'ta vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top