Hesabım
    "Kapıdaki Sır" Haftaya Vizyonda!

    Cehennemin kapıları aralanıyor...

    Korkudan tüylerinizin diken diken olacağı yerli yapım "Kapıdaki Sır" haftaya sinema salonlarında fırtına estirmeye geliyor. 13. Cuma günü vizyona giren yerli korku yapımı, slasher ve gothic öğelerle süslenmiş farklı kurgusu ile 70'li ve 80'li yıllara göz kırpıyor. 

    200 yıl önce bir kadının kocası tehlikeli bir tarikat ile bir anlaşma yapar. Ancak bir süre sonra yaptığı anlaşmaya bağlı kalmayarak tarikatın kurallarını çiğner. Adam bunun bedelini hayatı ile öderken, suçsuz karısı ise çocuğu elinden alınarak korkunç bir kuyuya hapsedilir. Bu süreçte kadının bedenine korkunç bir iblisin ruhu girer. Olayın üzerinden yıllar geçse de, kadının intikam isteği azalmaz. Oğlunu görmediği her sene laneti kulaktan kulağa yayılır. Bu lanetlenmiş kasabaya yeni hayat kurmak için taşınan Aslı ve psikolojik sorunları olan eşi Murat lanetten etkilenmeye başladığında, kasabadaki herkes için cehennemin kapıları yavaş yavaş açılmaktadır...

    Yönetmen koltuğunu Mehmet Ali Zaim'in üstlendiği yerli korku filmi "Kapıdaki Sır"da gerçekler ve hayaller iç içe geçiyor, kabuslar ve rüyalar birbirine karışıyor. Başrollerini Şiar Zaim ve Natali Kayova'nın üstlendiği yapımda Melek Orhanoğlu ve Asuman Zaim de yer alıyor. "Kapıdaki Sır" 13 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top