Hesabım
    "Professor Marston & the Wonder Women"dan Yeni Fragman!

    Wonder Woman'ın yaratılışına şahit olun!

    DC Comics'in en sevilen süper kahramanlarından biri olan Wonder Woman günümüz popüler kültürünün de önemli bir parçası. Peki bu ikonik Amazon kahraman nasıl ortaya çıktı?  Amerikalı psikolog ve mucit William Moulton Marston'ın hayatındaki kadınlardan da ilham alarak Diana Prince'i yaratma sürecini merak edenler için Professor Marston & the Wonder Women filminden yeni bir fragman yayınlandı.

    Marston'ın eşi Elizabeth Holloway ve aynı zamanda öğrencisi olan metresi Olive Byrne Marston ile 1940'ların etik kurallarına kafa tutarak üçlü ilişki yaşamaktadır. Ancak bu ilişki ortaklaşa yarattıkları kurgusal karakter Wonder Woman DC Comics'in en tutulan karakterlerinden birine dönüştüğünde gizliliğinden ödün vermek zorunda kalacaktır...

    Yönetmenliğini ve senaryosunu Angela Robinson'ın üstlendiği filmin kadrosu da bir hayli sağlam. Marston'ı Galli oyuncu Luke Evans canlandırırken, psikoloğun eşi Elizabeth'i Altın Küre adayı Rebecca Hall, metresi Olive'i ise Avustralyalı Bella Heathcote canlandırıyor.

    Film Amerika'da 13 Ekim'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top