Hesabım
    Box Office: Listenin Zirvesinde Vatan Mücadelesi Var!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 6-8 Ekim haftasonunda box office listesinde zirve değişiklik olmadı. Vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan Kurtlar Vadisi Vatan, bu hafta da yerini korumayı başardı. Bu hafta listede 4 film kendine yer buldu.

    Listenin bu haftaki galibi de televizyonlarda başlayan macerasını beyaz perdelere taşıyan Kurtlar Vadisi Vatan oldu. Dizi uyarlamasından beyaz perdeye geçişinin ardından 4. devam halkasına ulaşan serinin son filmi, 2. hafta sonunda 108.439 seyirciye ulaştı. Listenin 2. filmi Sermiyan Midyat'ın yönetmenliğini, senaryosunu ve başrolünü üstlendiği Ay Lav Yu Tuu oldu. Sevdiğimiz karakterleri bizlerle buluşturan ve yenilerini de bizlere tanıtan ğlenceli devam halkası 3. hafta kapanışını 79.230 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasıyla birlikte listenin tazelerinin egemenliği başlamış oluyor. Listenin 3. sırasında 35 yıl arayla gelen devam halkası Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı yer aldı. Ryan Gosling ve Harrison Ford'u bir araya getiren fantastik bilim kurgu yapımı açılışını 57.299 seyirci ile yaptı.

    Listenin ilk 3'ü geride kalırken, sıralama taze vizyon filmleri ile devam etti. Listenin 4. sırasını eğlenceli animasyon macera My Little Pony Filmi aldı. Minik seyircilerin gönlüne taht kuran yapım açılışını 56.294 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin tam ortasında da vizyonun tazeleri arasındaki 2 yerli yapımdan biri olan Babam yer buldu. Bir baba ile oğulun dramını beyaz perdeye taşıyan film, ilk haftasında 50.420 seyirci tarafından izlendi. Listenin ikinci yarısını da listedeki son taze yapım olan Dört Köşe açtı. 4 farklı karakterin giriştiği bol kahkahalı bir soygunu konu alan yerli yapım, 47.487 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin 7. sırasıyla birlikte vizyonun taze filmleri sona eriyor.  Listenin 7. sırasında vizyonun animasyon kontenjanından gelen bir macera yer buldu. Lego Ninjago Filmi 2. haftasında 26.056 seyirciye ulaştı.

    Listedeki son üçe gelinirken, takip eden yapım ise korku türünden oldu. Listenin 8. filmi korku edebiyatının ustası Stephen King'in romanından beyaz perdeye uyarlanan O filmi oldu. Palyaço fobinizi tetikleyecek olan film 4. hafta kapanışını 25.618 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında ise vizyonun aksiyonlarından Kingsman: Altın Çember yer buldu. Taron Egerton'ın asi ajan Eggsy'sini bir kez daha seyircilerle buluşturan ve Colin FirthMark StrongHalle BerryChanning TatumJulianne Moore ve Jeff Bridges gibi birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bulunduran devam halkası 3. hafta kapanışını 20.290 seyirci ile yaptı. Listenin son sırasındaki film ise başrollerine Açlık Oyunları'nın Katniss Everdeen'i, X-Men'in yeni nesil Mystique'i, Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence ve Skyfall ile ikonik Bond kötüsü olarak gönüllere yerleşen Oscar ödüllü Javier Bardem'i yerleştiren anne! oldu. Bir Rüya İçin AğıtSiyah Kuğu ve Jackie gibi başarılı filmlerin yönetmeni Darren Aronofsky'nin yönetmen koltuğunu üstlendiği gerilim yapımı 2. hafta kapanışını 14.601 seyirci ile yaptı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top