Hesabım
    Oha Diyorum'un Afişi de Hazır

    3 Kasım'da sinemalarda..

    Türkiye'nin popüler Youtube kanallarından biri olan “OHA Diyorum” kanalının 3 fenomenini başrollere yerleştiren komedi filmi Oha Diyorum'un fragmanının ardından, afişi de yayınlandı. Film 3 Kasım'da sinemalarda olacak!

    Macera ve komedi dolu Oha Diyorum'un hikayesi, Fırat’ın arabasının çalınmasıyla başlıyor. Ancak söz konusu arabada Fırat'ın kızının, doğumundan bu yana çekilmiş tüm fotoğraflarının ve videolarının olduğu bir hard disk bulunuyor. Üstelik bu hard diskin başka bir kopyası da yok! Hırsızların peşine düşen üç kafadar kendilerini hem komik hem de aksiyon dolu bir maceranın içinde buluyorlar.

    OHA Diyorum filminin fenomen başrol oyuncuları Melih AbuafFırat Sobutay ve Alper Rende, fragmanın her gün artan yüksek izlenme sayısıyla bir hayli mutlu ve moralli olduklarını söyleyerek “Bu büyük mutlulukla filmimizin afişini paylaşıyoruz” dediler. Komedi ve macera dolu bir yol hikayesini sinemaseverlerle paylaşacak olan ekip, fragmandan sonra afişleri hakkında gelecek yorumları da merakla beklediklerini ve Instagram hesaplarına gelen binlerce yorumu tek tek okuyarak, cevaplamaya çalıştıklarını belirttiler.

    Yapımcılığını Muhteşem Tözüm’ün, senaristliğini ve yönetmenliğini Ersan Özer’in üstlendiği “OHA Diyorum” 3 Kasım’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top