Hesabım
    "Creed 2"nun Yönetmeni Belli Oldu!

    Sylvester Stallone filmin yönetmen koltuğunu üstleniyor.

    Boks efsanesi Rocky Balboa'nın ellerine umut vadeden bir öğrenciyi teslim eden Creed: Efsanenin Doğuşu, dünya çapında 173 milyon dolar kazanarak 2015 yılının hit filmleri arasında yer alıyordu. Genç boksör Adonis'i canlandıran Michael B. Jordan ve onun ikonik antrenörü Rocky Balboa rolüyle Altın Küre'de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülü kazanan Sylvester Stallone'un bir kez daha kamera karşısına geçeceği devam halkası Creed 2'den yeni gelişmeler var.

    İlk filmin yönetmen koltuğunu üstlenen Ryan Coogler'ın başka projelerle çakışma yaşaması sebebiyle yönetmenliği yeni birine devredeceği biliniyordu. Nihayet o isim belli oldu; devam halkasının yönetmeni, aynı zamanda filmin başrolü de olan Stallone olacak. Aynı şekilde filmin senaristliğini ve yapımcılığını da Stallone üstlenecek. İlk filmin yönetmeni Coogler, filmin yürütücü yapımcıları arasında yer alacak. 

    Looking forward to directing and Producing The incredibly talented Michael B Jordan in CREED 2 next year ... One more Round ! #creed2 #mgm #fighting #workout #exercise #boxing

    Sly Stallone (@officialslystallone)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Stallone şimdiye kadar "Creed: Efsanenin Doğuşu" haricinde serinin bütün filmlerinde senaristlik görevi üstlenmişti. Rocky IIRocky IIIRocky IV ve serinin 6. filmi Rocky Balboa filmlerinin de yönetmen koltuğunda oturan oyuncu, devam halkasında eski meslektaşlarından biriyle de bir araya gelecek. Rocky serisinin ikonik kötü karakterlerinden Rus boksör Ivan Drago geri dönüyor. Seride karakteri canlandıran Dolph Lundgren devam halkasında boy gösterecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top