Hesabım
    "Seni Gidi Seni" Filminden Kamera Arkası Görüntüleri İlk Kez Beyazperde'de!

    "Seni Gidi Seni" 17 Kasım'da sinemalarda!

    Yönetmen koltuğunu Sibel Tunç'un üstlendiği yeni komedi filmi Seni Gidi Seni'den çıkan klip ilk olarak Beyazperde.com'da! Cahit Berkay’ın Metin Akpınar-Zeki Alasya başrollü Güler misin Ağlar mısın? film müziğinin eşliğinde "Seni Gidi Seni" filminin kamera arkasında yaşananları izleyin!

    Başrollerinde Ahmet KayakesenSerdar Sezgin ve İlay Erkök'ün yer aldığı filmin yapımcılığını Ahtapot Film üstleniyor. Senaryosunda Erdoğan Eyrik imzası bulunan komedi filmi "Seni Gidi Seni", gençliğini seklerde yaşamış, seksenlerin mahalle kültürüyle yoğulmuş insanların günümüzde geçen heyecanlı ve komik öyküsünü seyircilere sunuyor. İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin dolandırıldığını öğrenen ikili, onu kurtarmak için işe koyulurlar ve bol aksiyonlu bir serüvene yelken açarlar...

    Çekimleri Bayrampaşa başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde 5 haftada tamamlanan filmin kadrosunda Ayhan TaşBurak SatıbolGüray Özcan ve Tuğçe Dural da bulunuyor. 

    "Seni Gidi Seni" 17 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top