Hesabım
    Darren Aronofsky'den Harvey Weinstein Skandalına Dair..

    Aronofsky, gündemdeki cinsel taciz suçlamaları hakkında ne dedi?

    Geçtiğimiz günlerde alevlenen ve her geçen gün yeni bir isimle, çığ gibi büyüyen Harvey Weinstein hakkındaki cinsel taciz suçlamalarına dair bir yorum da, şu sıralar anne! ile gündemde olan yönetmen Darren Aronofsky'den geldi. 

    Busan Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleşen basın toplantısı sırasında kendisine yöneltilen, Weinstein'a yönelik yapılan cinsel taciz ve saldırı iddialarından siz nasıl etkilendiniz? sorusuna Aronofsky şu şekilde cevap verdi; "Cinsel tacizin hiçbir türü, hiçbir yerde kabul edilemez. Bu hakka hukuka aykırı korkunç bir olay ve herkesin bu konuyla savaşmasına ihtiyaç var. Kadın ya da erkek, kimse böyle bir duruma müsamaha göstermemeli."

    The Weinstein Company, Aranofsky'nin yönetmen olarak çalıştığı hiçbir film projesinde yoktu. Ancak, Aronofsky'nin senaristlerinden biri olduğu 2002 tarihli Below filminin dağıtımcısı Weinstein'in Miramax'ıydı. Onun dışında, Darren Aronofsky'nin uygulayıcı yapımcı olarak yer aldığı David O. Russell imzalı The Fighter'ın bir diğer uygulayıcı yapımcısı da Harvey Weinstein'dı. İkili arasında başka bir iş birliği bulunmuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top