Hesabım
    Giovanni Ribisi Avatar Serisinin Dört Filminde de Yer Alacak!

    Merakla beklenen seriden yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor.

    Giovanni Ribisi (Sneaky Pete) Deadline’ın haberine göre 20th Century Fox’un merakla beklenen Avatar serisinin dört filminde de yer alacak. Parker Selfridge karakterine hayat veren oyuncunun yanı sıra filmin kadrosunda önceki filmlerden Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Stephen Lang ve Sigourney Weaver yer alıyor. Kate WinsletCliff Curtis ve Oona Chaplin de devam serisinin kadrosuna katılan isimler arasında. 

    Serinin 2. ve 3. filmlerinin çekimleri 25 Eylül'den itibaren devam ediyor. Seride Sully ailesinin üyeleri ve Tonowari'nin (Curtis) yönetimindekiMetkayina Na’vi klanının üyesi olan küçük çocukların kimler tarafından canlandırılacağı da açıklanmıştı. Açıklanan isimerden CGI olmadan göreceğimiz tek karakter ise Jack Champion'ın canlandırdığı Javier “Spider” Socorroolacak.

    Senaryosunda yönetmenle birlikte Rick Jaffa & Amanda SilverJosh Friedmanve Shane Salerno gibi kalabalık bir senarist ekibinin imzası bulunan serinin 2. devam halkası ülkemizde 18 Aralık 2020'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top