Hesabım
    "X-Men: Dark Phoenix"in Çekimleri Tamamlandı!

    "X-Men: Dark Phoenix" 2 Kasım 2018'de vizyonda olacak!

    X-Men serisinin yeni spin-off projesi X-Men: Dark Phoenix çekimlerini tamamladı! Mutant aleminin en güçlü mutantlarından Jean Grey'in hikayesini genişletecek olan yapımın çekimlerinin bittiği haberi, filmin yönetmeni Simon Kinberg'ün sosyal medyasından gelen bir gönderiyle müjdelendi.

    That's a wrap. #darkphoenix #xmenmovies 11.2.18

    Simon Kinberg (@simondavidkinberg)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Yönetmenliğini ve senaristliğini X-Men: Son Direniş filminin yazarı ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek filminin yapımcıları arasında yer almış olan Kinberg'ün üstlendiği yapımda Jean Grey'i bir kez daha Game of Thrones ile yıldızı parlayan Sophie Turner canlandıracak. X-Men: Apocalypse'te Grey olarak ilk kez karşımıza çıkan Turner'la birlikte, filmde tanıştığımız genç mutantları canlandıran Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Evan Peters (Quicksilver) ve Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) de kadroda yer alıyor.

    Serinin gedikli oyuncuları James McAvoy (Profesör X), Michael Fassbender (Magneto) ve Jennifer Lawrence (Mystique) da filmde boy gösterecek. Ancak serinin genç mutantları ön plana alarak, orijinal karakterleri geri planda tutacağı tahmin ediliyor.

    Filmde yeni yüzleri de göreceğiz. The Originals dizisinin küçük Hope Mikaelson'ı Summer Fontana filmin genç Jean Grey'i olarak karşımıza çıkacak. Lamar Johnson da filmin kadrosunda yer alırken, mutant evreninin güçlerini müzik kariyerinde ilermek için kullanan Alison Blaire, sahne adıyla Dazzler'ı da filmde yer alacak. Duyguların Rengi filmindeki performansı ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adaylığı, Zero Dark Thirty'deki rolü ile de En İyi Kadın Oyuncu adaylığı kazanan ünlü oyuncu Jessica Chastain da kadroda yer alan isimler arasında. Henüz resmi olarak rolü açıklanmayan oyuncunun, Jean Grey'e sınır tanımayan gücünü veren Phoenix Force'u ortadan kaldırmak isteyen uzaylı Shi'ar imparatorluğunun imparatoriçesi Lilandra'yı canlandıracağı tahmin ediliyor. 

    ülkemizde 2 Kasım 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top