Hesabım
    "Yol Arkadaşım"dan Dilber Ay Sürprizi!

    "Yol Arkadaşım" 27 Ekim'de sinemalarda!

    Yol Arkadaşım vizyona girmek için geri sayımda! 27 Ekim'de sinemalardaki yolculuğuna başlayacak olan yerli komedi filmi "Yol Arkadaşım"da usta ses sanatçısı Dilber Ay'ın sahneleri seyirciyi çok güldürecek. Ünlü sanatçı filmde, araba tamircisi Muzaffer Usta karakterine hayat veriyor!

    Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ı bir yol macerasında birleştiren komedi, birbirine zıt iki karakterin yol macerasını anlatıyor. 

    Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak. Onur, bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar. Bu yolculukta ikilinin başına hangi komik olaylar gelecektir?...

    Kadrosunda Aslı BekiroğluEda Ece ve Emre Kınay gibi isimleri bulunduran filmin yönetmen koltuğuna 2016 yapımı komedi filmi Küçük Esnaf'ın yönetmeni Bedran Güzel oturuyor. "Yol Arkadaşım"ın senaryosunda da Büyükak'ın imzası var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top