Hesabım
    "Call Me By Your Name"in Devam Halkası Hazırlıkları Başladı!

    "Call Me By Your Name"in devam halkası 2020'de!

    2017 Toronto Uluslararası Film Festivali'nin Özel Gösterim seçkisinde de yer bulan ve 2017 Sundance Film Festivali'nin göz bebeklerinden biri olan Call Me By Your Name cephesinde yeni gelişmeler var. A Bigger Splash ve I Am Love filmlerinin İtalyan yönetmeni Luca Guadagnino'nun romantik dram filminin vizyonuna daha 1 ay olsa da, devam halkası hazırlıkları başladı bile!

    ScreenDaily'de yer alan habere göre yönetmen Guadagnino, şimdiden devam halkasını planlamaya başladı. Devam halkası, tıpkı Richard Linklater'ın ünlü "Before" üçlemesi gibi, ilk filmin ardından araya birkaç yıl sokarak belirli bir zamana gidecek. Haberde yer alan bilgilere göre devam halkası, ilk filmin 3 yıl sonrasını konu alacak. İlk filmin baş karakterleri Elio ve Oliver, ilk filmde kendilerine hayat veren Timothée Chalamet ve Armie Hammer tarafından canlandırılmaya devam edecek.

    BFI Londra Film Festivali'nde konuşan yönetmen, "Devam halkası yapmak istiyorum çünkü Armie HammerTimothée ChalametMichael StuhlbargAmira CasarEsther Garrel, hepsi mücevher değerinde. Birlikte inşa ettiğimiz doku çok uyumlu. Yarattığımız arkaplan inandırıcı. Karakterlerimiz genç ancak büyüyorlar. Elio karakteri, onu canlandıran Timothee'den 3 yaş küçük. Ancak devam halkasında aradan 3 yıl geçince karakter de, oyuncu da aynı yaşta olacak" diye konuştu.

    André Aciman'ın romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosunu 3 Oscar adaylığı bulunan James Ivory üstleniyor. 

    1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmektedir. Elio, Greko-Roma kültüründe uzmanlaşmış seçkin bir profesör olan babası ve onu elit kesim meyveleriyle, doğal lezzetlerle şımartan, çevirmen olan annesi Annella ile bir arada olmaktan ziyadesiyle memnundur. Elio'nun olgunluğu ve entelektüel birikimi, onu tam teşekküllü bir yetişkin gibi gösteriyor olsa da, özellikle kalpteki konularda onun hakkında hala masum ve biçimlenmemiş olan çok şey vardır. Bir gün, doktorasını sürdüren büyüleyici bir Amerikalı bilim adamı olan Oliver Elio'nun babasına yardım etmek göreviyle yıllık yaz stajyeri olarak villaya gelir. Güneşin ışıltılarının arasında Elio ve Oliver hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir yaz boyunca yeşermekte olan arzunun güzelliğini keşfedeceklerdir...

    Film Amerika'da 24 Kasım'da vizyona girecek. Ülkemiz için vizyon tarihi ile ilgili olarak herhangi bir açıklama yapılmadı...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top