Hesabım
    BKM, Serra Yılmaz ve Ferzan Özpetek'i Buluşturan Proje!

    "Cebimdeki Yabancı" geliyor!

    Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in yapımcıları arasında yer aldığı, BKM, Frigo Film ve İmaj ortaklığı yepyeni bir film, yerli sinemalarda fırtınalar estirmeye hazırlanıyor!

    Özpetek sinemasının vazgeçilmez isimlerinden usta oyuncu Serra Yılmaz'ı ilk kez yönetmen koltuğuna oturtacak olan "Cebimdeki Yabancı", 2016 yılında ülkesinde gişe rekorları kıran bir İtalyan filminden beyaz perdeye uyarlanıyor. Başta cep telefonu olmak üzere insan hayatını ele geçiren teknolojinin, kadın-erkek ilişkileri üzerindeki etkisini çarpıcı bir dille beyaz perdeye aktaracak olan yapımın senaryosunu Murat Dişli kaleme aldı.

    Filmin geniş oyuncu kadrosu da hayli dikkat çekici. Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı filmde Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız başrolleri paylaşıyor.

    7 yakın arkadaş bir akşam yemeği için bir araya gelir. Görünürde bu arkadaşlar birbirlerinin canı ciğeridir ve gizlileri saklıları yoktur. Ancak aslında hepsinin maskelerinin ardında gizledikleri farklı hikayeler vardır. Bu 7 arkadaş cep telefonlarının ortaya konmasıyla birlikte birbirlerinin gizli yaşamlarını keşfedeceklerdir...

    Filmin çekimleri geçtiğimiz hafta start verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top