Hesabım
    ​Lena Headey de Harvey Weinstein'in Tacizine Uğradığını Açıkladı

    Weinstein skandalı büyüyor

    ​Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Lena Headey de Harvey Weinstein'ın cinsel tacizlerine maruz kaldığını açıkladı. Aktris bu sarsıcı deneyimle ilgili detayları Twitter hesabından paylaştı.

    Headey'nin açıklamalarına göre ünlü aktris ile Harvey Weinstein 2005 yılında, Miramax'ın yapımı üstlendiği The Brothers Grimm filmiyle katıldıkları Venedik Film Festivali'nde tanıştılar. Bir noktada Weinstein, Headey'e yürüyüşe çıkmayı teklif etti ve yürüyüş esnasında bir imada bulundu. Headey ise şoke oldu ve konuyu gülerek geçiştirdi. 

    İkili yıllar sonra profesyonel nedenlerle Los Angeles'ta bir kahvaltıda yeniden buluştular ve filmlerden konuşurlarken konu bir anda aktrisin aşk hayatına geldi. Weinstein "sana bir senaryo vermek istiyorum, odama çıkalım" dedi ve bunun üzerine asansöre bindiler. İkili asansördeyken Lena Headey orada bulunmasının tek nedeninin işi olduğunu altını çizerek belirtti. Weinstein ise bu uyarıya karşı sessiz kalırken eli Headley'nin belinde sessiz bir şekilde odaya yürüdüler. Oda kapısının anahtarı çalışmayınca Weinstein öfkelendi ve birlikte tekrar aşağı indiler. Başarılı oyuncu, Weinstein'in kendisini valeye bıraktığını ve kulağına eğilip "bunu menajerine ya da ajansına, kimseye anlatmayacaksın" dediğini, kendisinin ise arabasına binip ağlamaya başladığını açıkladı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top