Hesabım
    "Bölük" Setinde Eğitim Zamanı!

    "Bölük" bu Cuma sinemalarda!

    Yolları bir kışlada kesişen bir bölük askerin dokunaklı hikayesini anlatan Bölük filminin setinde yönetmenli talim! Askerliğini 1996-1997 senelerinde uzun dönem yapan yönetmen Aytaç Ağırlar, deyim yerindeyse tüm oyunculara, film çekimleri boyunca da askeri eğitim verdi. Sette sadece kamera arkasında kalmayan  Ağırlar, tüm askeri eğitim süreçlerini birebir uygulamalı olarak hem yaptı hem yaptırdı.

    Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu öğrenen Erdal ve onun gibi farklı geçmişlerden gelen birçok genç adam, farklı karakterlerine rağmen asker ocağının zorluklarına adapte olmak zorundadır. Hayalleri, hedefleri, korkuları ve hırsları olan bu adamlar, askerliğin zorlu koşulları içinde kendilerini geliştirecek, askerliğin ne demek olduğunu öğrenecek ve kendi içlerindeki şeytanlarla savaşmak zorunda kalacaktır...

    Başrollerini Kaan YıldırımHakan KurtaşAykut AkdereSelim AkgülM. Uğur Civaner'in üstlendiği filmin kadrosunda Alina BozSalih UstaOlgu Baran KubilaySüleyman Kabaali ve Avni Yalçın da yer alıyor. 

    "Bölük", bu Cuma sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top