Hesabım
    Yeni Nesil Arnold Schwarzenegger'imiz Bulundu!

    Arnold Schwarzenegger'in gençliğini Calum Von Moger canlandıracak.

    Hollywood'un yenilmez adamı Arnold Schwarzenegger da vücut geliştirme belgeseli Bigger'da kendine yer buldu. Terminatör filmiyle Hollywood'un ikonları arasına girmeyi başaran oyuncunun gençliğini canlandıracak isim belli oldu!

    Onu öncelikle sporcu olarak tanıdık. Ardından beyaz perdeye geçiş yaptı ve karizmatik rollerde boy göstermesi bizi onun yenilmez bir kahraman olduğuna ikna etti. Ancak o burada durmadı. Siyasete atıldı ve 2003-2011 yılları arasında California Eyaleti Valisi görevini üstlenirken, sinemadan da kopmadı. Hollywood'un etkili figürlerinden Arnold Schwarzenegger'ın da vücut geliştirmenin tarihine bir bakış sunacak olan belgeselde yer alması elbette ki kaçınılmazdı. 7 kere Mr. Olympia ünvanını almayı başaran Schwarzenegger'ın gençliğini canlandıracak isim ise 2014 yılının Mr. Universe'ü seçilen Calum Von Moger olacak.

    Who's at the @ausfitnessshow this weekend? I'm here Friday, Saturday and Sunday. Come to booth A39 and pickup some @teamvonmoger and #koalafreak gear! 💪🏼🐨 catch ya later

    CALUM VON MOGER 🇦🇺 (@calumvonmoger)'in paylaştığı bir gönderi ()

    "Bigger" ağırlıklı olarak Mr. Olympia yarışmasının kurucuları olan Joe ve Ben Weider'a odaklanacak. International Federation of Bodybuilding (Uluslararası Vücut Geliştirme Federasyonu) kurucularından olan erkek kardeşlerin Schwarzenegger'ı keşfeden ve Amerika'da şansını zorlaması için ikna edenler oldukları söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top