Hesabım
    "I Love You, Daddy"den Fragman Geldi!

    Başrollerde Louis C.K. ve Chloë Grace Moretz...

    Amerika'nın en ünlü komedyenlerinden Louis C.K.'in bol yıldızlı yeni filmi I Love You, Daddy'den ilk fragman geldi!

    Siyah-beyaz komedi-dram filmi "I Love You, Daddy"nin başrollerinde komedyene Hollywood'un genç yıldızı Chloë Grace Moretz ve usta oyuncu John Malkovich eşlik ediyor. Filmin kadrosunda Helen Hunt, Pamela Adlon, Edie FalcoRose Byrne ve Charlie Day de yer alıyor. Woody Allen yapımlarının havasını taşıyan filmin senaryosunda da C.K. ile birlikte Vernon Chatman imzası var.

    Başarılı televizyon senaristi ve yapımcı Glen Topher, fazla şımarttığı 17 yaşındaki kızı China'ya çok düşkündür. Ancak China, reşit olmayan kızlara düşkünlüğü ile tanınan 68 yaşındaki ikonik film yönetmeni Leslie Goodwin ile zaman geçirmeye başladığı zaman Glen panik olmaya başlar. China'nın babasını manipüle etmek için kullandığı sahte sevgi bağını da kaybetmekten korktuğu için ona müdahale edemeyen Glen, konuya dair mücadeleci eski eşi Aura, alıngan eski kız arkadaşı Maggie ve uzun zamandır kahrını çeken ortak yapımcısı Paula'yı bunaltmaya başlar. Aynı zamanda ilham eksikliği çeken Glen, hala yazmaya başlayamadığı fakat oyuncuları çoktan seçilmiş olan yeni televizyon dizisinin başrolünü isteyen güzel oyuncu Grace Cullen ile zaman geçirmeye başlar. Ünlü yönetmenin gün geçtikçe China'nın ilgisinin merkezi ve idolü haline gelmesi, Glen'in kızı tarafından küçümsendiğini fark etmesini sağlar. Glen'in küstah oyuncu arkadaşı Ralph de Glen'in kızıyla ilgili en derin güvensizliklerini ortaya koyan kaba gözlemlerle durumu daha da kötüye götürmektedir. Glen, yönetmenle kızının arasında neler olduğu ve bu konuda ne yapması gerektiğine dair gün geçtikçe daha da derin bir çıkmaza düşmektedir...

    Louis C.K.'in alışık olduğumuz kara mizahını 1940'ların parlak Hollywood stili ile harmanlayan film 1 Aralık'ta Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top