Hesabım
    "İlk Öpücük" ile Sinema Salonlarında Aşk Rüzgarları!

    "İlk Öpücük"ün seansları burada!

    Hollywood'un sevilen romantik komedilerinden 50 İlk Öpücük filminin yerli uyarlaması İlk Öpücük seyircilerinin karşısına çıkıyor! Başrollerde televizyonun sevilen yüzlerinden Özge Gürel ve aşk filmlerinin aranan isimlerinden Murat Yıldırım!

    Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğeninden başka hayatına kimseyi sokmaz. Hakan için işler, bir gün tesadüfen karşılaştığı Bahar’a ilk görüşte aşık olmasıyla tamamen değişir. Ancak son derece nadir görülen bir rahatsızlığı olan Bahar, geçirdiği bir kaza sonucu, kaza gününden sonra olan hiçbir şeyi hafızasında tutamamaktadır. Her gün aynı güne uyanıp oradan devam etmektedir ve Bahar’ın abisi ve babası da onu üzmemek adına Bahar'a ayak uydururlar. Hakan, her sabah bir önceki günü unutan Bahar’ı kendisine her gün yeniden aşık etmek zorunda kalır...

    Yönetmen koltuğunu ise Murat Onbul'un üstlendiği filmin kadrosunda Cezmi BaskınBeyti EnginHayrettin KaraoğuzSadi Celil CengizGamze Karaduman ve Erol Aksoy da bulunuyor. Filmin senaryosunda ise Çağlar Yurt imzası var. 

    Filmin seansları burada!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top