Hesabım
    "Damat Takımı" Sinemalarda!

    "Damat Takımı" için biletlerinizi hemen alın!

    Bir türlü büyümeyen 5 arkadaşın eğlenceli bekarlığa veda macerasını konu edinen Damat Takımı bugün itibariyle vizyonda! Yönetmen koltuğuna Alamet-i Kıyamet ve Biz Size Döneriz ile hem korku alanında hem de gençlik komedisi alanında kendini kanıtlamış olan genç yönetmen Doğa Can Anafarta'yı oturtan eğlenceli "Damat Takımı"nın seansları burada!

    5 arkadaş; Yiğit, Ömer, Serdar, Onat ve Can, liseden beri hiç ayrılmamışlardır. Ancak günün birinde Yiğit evlenme kararı alır. Bu grubun artık küçük çocuklar olmadıklarını anlamalarını sağlayacaktır. Ekip hem geçmişe hem de Yiğit'e veda olarak lise anılarını beş gün içinde tekrar yaşamaya karar verirler. Bu maceranın içine lisedeki can düşmanları Besim de dahil olur. Tüm bu maceranın içinde aşk hayatları berbat olan grup Besim'le düğüne sevgilileriyle geleceklerine dair iddaya girerler. Bu beş gün içinde hem kendilerine kız arkadaş bulmak zorundalardır hem de belki de son kez birlikte olmanın tadını çıkaracaklardır...

    Filmin başrollerini Furkan AndıçÖzgürcan ÇevikOzan OsmanpaşaoğluSarp Can Köroğlu ve Özgün Aydın üstlenirken, kadroda Pelin AkilAçelya TopaloğluSadi Celil CengizEylül Su SapanCeyda Kasabalı ve Beyza Şekerci gibi sevilen isimler de yer buluyor. 

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top