Hesabım
    "The Shape of Water"dan Yeni Poster!

    "The Shape of Water" 16 Şubat 2018'de sinemalarda!

    Venedik Film Festivali'nden Altın Ayı Ödülü ile dönen fantastik türündeki "The Shape of Water" filminden yeni poster yayınlandı. Hellboy ve Pan’ın Labirenti ile beğeni toplayan, Blade II ve Kızıl Tepe ile ise hayranlarına bir miktar hayal kırıklığı yaşatan ancak "The Shape of Water" ile sahalara tüm gücüyle geri dönen yönetmen Guillermo del Toro'nun imzasını taşıyan film, ilgi çekici konusuyla da öne çıkıyor.

    Soğuk savaş dönemi Amerika'sında geçen film, yalnız bir kadın olan Elisa'nın hikayesini anlatıyor. 1963 yılında geçen hikayede Elisa yüksek güvenlikli bir devlet laboratuarında temizlikçi çalışıyor. İzole hayatında çok az şeye yer veren kadın ile iş arkadaşı Zelda günün birinde devletin gerçekleştirdiği çok gizli bir deneyden haberdar oluyorlar. Bu deney sonucu Elisa hiç ummadığı bir biçimde beklenmedik bir aşkın kollarına atılıyor...

    Yönetmenin "bir korku filminden çok bir peri masalı" diye lanse ettiği filmin başrolünde Sally Hawkins yer alırken, iş arkadaşını Octavia Spencer, Elisa'nın su altında yaşayan aşkına ise Hellboy'un Abe Sapien'ı, Pan’ın Labirenti'nin Pan'ı, kısacası del Toro'nun kadrolu oyuncusu olan Doug Jones canlandırıyor. Filmin kadrosunda Michael ShannonRichard JenkinsLauren Lee Smith ve Michael Stuhlbarg da yer alıyor.

    Senaryosunda yönetmenle birlikte Vanessa Taylor'ın imzasının bulunduğu yapımın besteciliğini ise Alexandre Desplat üstleniyor. 

    Ünlü yönetmen Kevin Smith'in fragmanını izledikten sonra; "Bu kadar güzel bir şeyi görmek, kendime "yönetmen" olarak nitelendirdiğim için aptal gibi hissetmemi sağlıyor" dediği "The Shape of Water"ın oyuncularından Spencer da yönetmen del Toro ile çalışmak için dünyaları aşabileceğini belirtiyor. 

    Merakla beklenen "The Shape of Water", 16 Şubat 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top