Hesabım
    Chris Hemsworth'lü "12 Strong" Filminden Fragman Geldi!

    "12 Strong"un başrollerinde Chris Hemsworth ve Michael Shannon var!

    Marvel'ın sevilen şimşek tanrısı Thor olarak yıldızı parlayan Chris Hemsworth bir kez daha kahramanlığa soyunuyor. Merakla beklenen Thor: Ragnarok filminde yuvası Asgard için mücadele verecek olan Hemsworth, bir diğer projesi olan 12 Strong filminde ise Taliban'a karşı savaşıyor.

    Başrollerde Hemsworth'le birlikte Oscar adayı oyuncu Michael ShannonMichael Peña ve Navid Negahban'ın da yer aldığı kahramanlık filminin yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Nicolai Fuglsig oturuyor. 

    11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerika askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu dağlar içinde, Afganistan Birleşik İslami Kurtuluş Cephesi Generali Dostum'u, onlarla birlik olarak Taliban ve onların müttefikleri El Kaide ile savaşmaya ikna etmek zorundadırlar. Karşılıklı güvensizlik ve kültür farkına ek olarak, Amerikalı askerler, Afgan atlı askerlerinin ilkel taktiklerine uyum sağlamak zorundadırlar. Bu zor kurulan bağa rağmen, yeni ortaklar çok güç durumlarla karşılaşırlar. Sayıca ve silah olarak azken, kendilerini öldürmeye çalışan acımasız bir düşmanla karşı karşıyadırlar...

    "12 Strong" Amerika'da 19 Ocak 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top