Hesabım
    Magnum P.I. Ekrana Geri Dönmeye Hazırlanıyor!

    Yeniden çevrim için hazırlıklar başladı

    Tom Selleck'in başrolde yer aldığı ve Hawaii'de yaşayan özel dedektif Thomas Magnum'u canlandırdığı, 1980-1988 yılları arasında ekranda kalan Magnum P.I. dizisi yeniden çevriliyor.

    CBS'te yayınlanacak olan yeni serinin projesi, daha önce Hawaii Five-0 ve MacGyver gibi yeniden çevrim dizilerin projelerini yürüten Peter Lenkov tarafından hazırlanıyor. Senaryo tarafında Lenkov'un yanında Hawaii Five-0 yapımcısı ve showrunner'ı Eric Guggenheim'ın da imzası var. Dizi, orijinalindeki ana karakterlerin hikayesini ele almaya devam edecek ancak orijinal seriden farklı olarak ekip dört erkekten değil, üç erkek bir kadından oluşacak. Bu da, orijinal dizide John Hillerman'ın canlandırdığı Higgins karakteri senaryoya Juliet Higgins olarak dahil edilerek sağlanıyor.

    Yeni Magnum P.I. Afganistan'dan dönen eski ordu görevlisi Thomas Magnum'un hikayesini ele alıyor. Thomas, orduda kazandığı becerileri, yeni hayatında özel dedektiflik alanında kullanmaya karar verir. Eski asker arkadaşları Theodore “TC” Calvin ve Orville “Rick” Wright'la eski MI6 ajanı Juliet Higgins'in yardımlarıyla kimsenin çözemediği davaların altından kalkmayı başarırlar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top