Hesabım
    Antalya'dan Juliette Lewis ve Christopher Walken Geçti

    Uluslararası Antalya Film Festivali dünyaca ünlü konukları ağırlıyor..

    54. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında Antalya’da bulunan dünyaca ünlü oyuncular Juliette Lewis ve Christopher Walken önce basınla ardından da birer söyleşide Antalyalı sinemaseverlerle buluştu. Juliette Lewis festivalde gösterilen Korku Burnu, Christopher Walken ise New York'un Kralı filmlerinin ardından gerçekleşen söyleşilerde soruları yanıtladı.

    Soruları yanıtlayan Lewis, Martin Scorsese’in efsane filmi Korku Burnu’ndaki rolünü anlatırken “Yüzlerce kadın oyuncu arasından seçildim. Seçmelerde ilk benimle görüştüler. Bu kadar iyi olabileceğime inanmadıkları için 4 defa görüşmeye çağırdılar. Beni defalarca Martin Scorsese aradı” dedi.

    Bir seyircinin, film yapımcısı Harvey Weinstein'le ilgili taciz iddialarını hatırlatarak, başına böyle bir olay gelip gelmediği yönündeki sorusuna Lewis, "Benim başıma taciz gibi bir şey gelmedi. Benden 15 yaşındayken bile herkes çok korkardı. O yüzden buna kimse cesaret edemedi. Benim düşüncem açıkçası, bu tür taciz olayları her sektörde olabilen şeyler ama açığa çıkması iyi oluyor." yanıtını verdi.

    Christopher Walken ise söyleşide New York'un Kralı filminin, çocukluğunu yaşadığı New York'da geçtiğini, filmde görülen sahnelerin kendi çocukluğunun geçtiği sokaklar gibi olduğunu belirtti. Türk sineması hakkında bilgisi olup olmadığı sorusuna Walken, diğer ülke sinemalarının filmlerine artık ulaşamadıklarını, bu nedenle Türk sineması ve dizileri hakkında bilgisinin olmadığını ifade ederek, "Teklif gelirse Türkiye'de çalışmak isterim." diyerek cevap verdi. Düzenlenen tüm festivalleri önemsediğinin altını çizen Walken, yine bir festival vasıtasıyla geldiği Antalya'yı çok sevdiğini ve tekrar gelmek istediğini dile getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top