Hesabım
    ​​'Doctor Who’nun Yeni Oyuncuları Belli Oldu

    ​Jodie Whittaker'ın yol arkadaşları kimler?

    Doctor Who’nun önümüzdeki sezonunda rol alacak yeni isimlerin tamamı açıklandı. Buna göre sevilen dizinin yeni sezonunda beş yeni yüzle karşılaşacağız.

    2018 sonbaharında izleyiciyle buluşacak dizideki en önemli yenilik, daha önce anons edildiği gibi Jodie Whittaker’ın ekibe dahil olması ve The Doctor rolünde ilk kez bir kadını izleyecek olmamız. 13. Time Lord’u olan Whittaker, bayrağı Peter Capaldi’den devralacak.

    Whittaker’a yolculuklarında Graham karakterini canlandıracak Bradley Walsh, Ryan rolüyle Tosin Cole ve Yasmin rolündeki Mandip Gill eşlik ediyor. Diziye eklenen bir diğer yeni isim Sharon D. Clarke

    İkonik dizide yapılan bu radikal değişikler, dizinin yeni başsenaristi ve yürütücü yapımcısı Chris Chibnall’ın yapım üzerindeki etkisini gözler önüne seriyor. Chibnall "yeni Doktor’un yeni arkadaşlara ihtiyaç duyacağını" belirtirken Mandip, Tosin ve Bradley’i Britanya’nın en yetenekli oyuncularından üçü olarak tanımladı. Walsh ilk Doctor Who deneyimlerini siyah beyaz ekranda yaşadığını ve o günlerden beri dizinin büyük bir hayranı olduğunu açıklarken Bradley de dizinin en eski hayranlarından biri olduğunu belirtti. 

    On haftalık bir maratondan oluşacak yeni sezon bir saatlik bir bölümle açılışı yaparken geri kalan bölümler 50 dakika sürecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top