Hesabım
    Weinstein'in Ardından James Toback Skandalı!

    Oscar adayı yönetmenin birçok kadın oyuncuyu taciz ettiği ortaya çıktı.

    Henüz Hollywood'un mega yapımcısı Harvey Weinstein skandalının etkileri sürerken, Hollywood'un başka bir gedikli ismi hakkında da iddialar ortaya çıktı! Two Girls and a Guy ve The Pick-Up Artist filmleriyle yönetmen koltuğunda beğeni toplayan, Bugsy ve The Gambler filmlerinin senaryosunda imzası bulunan James Toback hakkında 38 kadın oyuncu taciz iddiasında bulundu. 

    Aralarında ismini açıklamak istemeyen, tanınan yıldızların ve Amber TamblynAdrienne LaValley gibi oyuncuların iddiaları LA Times'ta yer buldu. Pek çok taciz kurbanının açıklamaları, ünlü yönetmen ve senarist Toback'in 20'li yaşlarının başındaki oyunculara yaklaştığı, onlara rol teklif ederek kandırdığı ve odasına çektiği yönündeydi. 

    Kadınlara temas etmek yerine odasına davet ederek provokatif rollerin altından kalkıp kalkamayacakları sorusunu bahane ederek soyunmaya zorlayan Toback'in, kurbanlarının vücutlarına sürtünerek tacizde bulunduğu belirtildi. LaValley, Toback'in oyuncu seçmelerinin bu şekilde yapıldığı konusunda kendisini ikna ettiğini belirterek Toback'in bacağına sürtündüğünü söyledi.

    Indie rock grubu Veruca Salt'ın solisti ve gitaristi olan Louise Post da yönetmenin kurbanlarından biri olduğunu açıkladı. Üniversiteye gittiği dönemde Toback ile tanıştığını belirten sanatçı, tacizine dair detaylı ayrıntılar vererek, "Onun apartmanına gitmiş olmak benim için yıllardır içimde taşımış olduğum bir utançtı" dedi.

    Echo Danon da taciz kurbanlarından biri olarak öne çıkarak, "Eğer 90'lı yıllarda film sektöründeyseniz Harvey Weinstein'in tacizci olduğunu bilirsiniz. Bir diğeri de James Toback'tir" diye bir gönderi paylaştı.

    Toback ise bütün iddiaları yalanlayarak söz konusu kadınlarla tanışmadığını, tanıştıysa bile bunun 5 dakikayı geçmediğini belirterek, kalp hastalığı ve diyabeti için aldığı ilaçların böyle bir tacizi gerçekleştirmesine imkan veremeyeceğinin de altını çizdi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top