Hesabım
    Winchester: The House That Ghosts Built Filmine Yakından Bakın!

    Helen Mirren bu sefer korkutmak için geliyor!

    Predestination'ın başarılı ikilisi Peter ve Michael Spierig'in yönetmen koltuğunda yer aldığı korku filmi "Winchester"dan yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Filmden teaser poster geld! 

    Senaryosunu Tom Vaughan ile birlikte iki kardeşin kaleme aldığı filmin başrol oyuncusu Mirren, Sarah Winchester'ı canlandırıyor. Filmde Mirren'in yanı sıra Sarah SnookJason ClarkeEric PriceAngus Sampson ve Emily Wiseman da yer alıyor.

     Sarah Winchester'ın meşhur hikayesini anlatan filme yakından bakalım; bilinen hikayeye göre Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, 19.yy sonlarında kızının ve kocasının ölümünün üzüntüsüyle Boston'da bir medyuma gider. Medyum kendisine Winchester tüfekleriyle ölenlerin ruhlarının kendisine musallat olduğunu, ruhların kendisini affedebilmesi için sürekli bir ev inşa ediyor olması gerektiğini söyler. 1884'te Sarah Winchester San Jose'deki malikanenin yapımına başlar ve durmaksızın devam eder. Nihayetinde Winchester Malikanesi devasa bir hale gelir. Çıkmaz koridorlar, karmaşık odalar, labirentler ve boş duvarlara açılan kapılarla tamamen hayaletlerin kafasını karıştırmak için dizayn edilmiştir. 

    Film 22 Şubat 2018'de ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top