Hesabım
    "Fantastic Beasts 2"daki Sürpriz İsim Kim?

    "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?"ın devam halkasında Nicolas Flamel göndermesi!

    J.K Rowling'in yarattığı sihirli Harry Potter dünyasının spin-off projesi Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filminin devam halkası Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'tan yeni görsel yayınlandı. Ay başında gelen haberler sayesinde devam halkasında, sihirli kurgusal evrenin önemli karakterlerinden Nicolas Flamel'in ortaya çıkacağı biliyordu. Gelen görsel de direkt karakterle bağlantılı!

    Gelen karede bir çeşit kilitli defter görüyoruz. Kilidin üzerinde de Felsefe Taşı'nın kaşifi olan Flamel'in isminin ve soyisminin baş harfleri yer alıyor. 

    İlk filmden tanıdığımız yüzler olarak Oscar ödüllü The Theory of Everything oyuncusu Eddie RedmayneKatherine WaterstonAlison Sudol ve Dan Fogler yeniden seyirci karşısına çıkarken, Oscar adayı Johnny Depp; büyücü Gellert Grindelwald rolü ile filmde rol alırken, Jude Law Albus Dumbledore'un gençliğini canlandıracak. İlk filmde Ezra Miller tarafından canlandırılan ve geleceği belirsiz olan Credence karakteri de gizemli bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Zoe Kravitz, Newt Scamander'ın fotoğraflarından, geçmişten bir kadın; Leta Lestrage; olarak filme katılırken Callum Turner, Newt'in kardeşi Theseus Scamander'ı canlandıracak. Flamel'e ise Brontis Jodorowsky hayat verecek.

    Oyuncu kadrosunda William Nadylam (Yusuf Kama adlı büyücü olarak), Ingvar Sigurdsson (kelle avcısı Grimmson olarak), Ólafur Darri Ólafsson (büyücü sirki yöneticisi Skender olarak) ve Kevin Guthrie 'nin (MACUSA'da Tina ve Queenie'nin patronu olarak) de yer aldığı filmin senaryosu da ilk filmde olduğu gibi Rowling'e ait. Yönetmen koltuğunu bir kez daha David Yates'in üstleneceği devam halkası 16 Kasım 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top