Hesabım
    "Winchester" Filminden Ürkütücü Fragman!

    "Winchester" 22 Şubat 2018'de vizyona giriyor!

    Oscar adayı usta oyuncu Helen Mirren'ın başrolünü üstlendiği fantastik korku türündeki Winchester filminden teaser geldi.

    Bilinen hikayeye göre Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, 19.yy sonlarında kızının ve kocasının ölümünün üzüntüsüyle Boston'da bir medyuma gider. Medyum kendisine Winchester tüfekleriyle ölenlerin ruhlarının kendisine musallat olduğunu, ruhların kendisini affedebilmesi için sürekli bir ev inşa ediyor olması gerektiğini söyler. 1884'te Sarah Winchester San Jose'deki malikanenin yapımına başlar ve durmaksızın devam eder. Nihayetinde Winchester Malikanesi devasa bir hale gelir. Çıkmaz koridorlar, karmaşık odalar, labirentler ve boş duvarlara açılan kapılarla tamamen hayaletlerin kafasını karıştırmak için dizayn edilmiştir...

    Predestination'ın başarılı ikilisi Peter ve Michael Spierig'in yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin senaryosunda da kardeşlerle birlikte Tom Vaughan imzası var. Kadrosunda Sarah SnookJason ClarkeAngus Sampson ve Emily Wiseman gibi isimleri bulunduran yapım ülkemizde 2 Şubat 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top