Hesabım
    "Logan"ın Spin-Off'u "X-23" Geliyor!

    "Logan"da karşımıza çıkan X-23'ün kendi solo filmi için hazırlıklar başladı!

    Bizleri gönüllerin mutant kahramanına elveda demek zorunda bırakan Logan'ın spin-off projesi için hazırlıklar başladı. 97 milyon dolarlık bütçesine karşılık 616,7 milyon dolar gişe elde eden "Logan"da karşımıza çıkan X-23, spin-off projesinin odak noktası olacak.

    Logan Howlett, nam-ı diğer Wolverine'in adamantium alaşımlı iskelet yapısına sahip yeni mutantlar yaratabilmek adına geliştirilen bir projenin sağ kurtulan tek çocuğu Laura'yı, yani X-23'ü "Logan" filminde tanımıştık. Logan'ın Laura'yı koruma çabasındaki doku, filmi sıradan bir süper kahraman filmi olmaktan çıkarmış, çekim teknikleri ise sanatsal dokunuşu sayesinde filmin duygusal zenginliğini arttırmıştı.

    Bu yılın en büyük hitlerinden biri olan "Logan"da tanıştığımız bu küçük kızı daha yakından tanıma şansımız olacağı müjdesi, "Logan"ın yönetmeni James Mangold ve yapımcı Hutch Parker tarafından müjdelendi. The Hollywood Reporter'a konuşan ikili, genç mutantı temel alan bir spin-off projesinin senaryosu üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Karakterin farklı yönleri olduğunu belirten Parker; ""Logan"la aynı tonajda ya da aynı tarzda bir yapım olmayabilir ancak bu sinematik evrende hepimizin görmekte olduğu şey yeni türler denenmesi. Bu evrene zenginleştiren yeni karakterler için yeni tarzlar var" diye konuştu.

    Evet, ana dili İngilizce olmayan genç bir dişi mutant kahramanın filminin olması Hollywood için biraz şüphe edilecek bir proje olabilir. Ancak yönetmen Mangold, Wonder Woman ile kazanılan başarının stüdyoların kadın kahramanları başrole yerleştirmeye yönelik şüphelerini azalttığına değinerek, bunun X-23 filmi için kendisine umut verdiğini söyledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top