Hesabım
    Spike Lee’nin Black Klansman Kadrosuna Adam Driver Katıldı!

    Star Wars'un yıldızının yeni filmi belirli oldu!

    Adam Driver (Star Wars: The Last Jedi) Deadline’ın haberine göre Spike Lee‘nin yeni yapımı Black Klansman’ın kadrosuna katıldı. Lee filmi yönetirken Jordan Peele‘nin Monkeypaw Productions, QC Entertainment ve Blumhouse filmin yapımcılığını üstleniyor. Film Focus Features tarafından sinema salonlarına getiriliecek.

    Driver film ile ilgili olarak“ Colorado Springs ekibinde yer alan başarılı bir yahudi gizli polis; yeterince tecrübeye sahip ve kendini toplumdan izole etmeyi çok iyi biliyor. Aynı zamanda cesur ve kendini işine adayan biri.” dedi. Film gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. “African-American” polis memuru Ron Stallworth başarılı bir şekilde 1978 yılında Colorado Springs’te Klu Klux Klan’ın arasına katılarak Klan'ın lideri olmasını anlatıyor.

    Filmin senaryosu Charlie Wachtel ve David Rabinowitz tarafından yazılırken Lee ve Willmont da ekibe yardım etti. Peele ve Lee Black Klansman için yaklaşık iki senedir birlikte çalışıyorlar. Driver, HBO serisi Girls’ten sonra Star Wars: The Force Awakens ve Star Wars: The Last Jedi filmlerinde adı geçerken oyuncu Hollywood'da hızlı adımlarla yükseliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top